نوع روکش دندان | قیمت روکش دندان |
روکش دندان سرامیکی | ۳ تا ۱۰ میلیون تومان |
روکش دندان جلو | ۴ تا ۶ میلیون تومان |
روکش دندان یکسره | ۷ تا ۲۴ میلیون تومان |
روکش دندان طلا | ۵ تا ۱۰ میلیون تومان |
روکش ایمپلنت | ۳ تا ۶ میلیون تومان |
در زمانهای گذشته، کشیدن دندان تنها راهکار برای رهایی از درد دندانهای پوسیده بود، اما خوشبختانه این روزها به دنبال پیشرفت علم دندانپزشکی میتوان دندانهای پوسیده را بهسادگی درمان کرد و به کمک روکش استحکام بیشتری بدان بخشید. روکشها دارای انواع مختلفی هستند و ممکن است از جنس سرامیک و یا فلز باشند، ازاینرو قیمت روکش دندان باتوجهبه جنس آن متفاوت خواهد بود. هرچه روکش دندان کیفیت بیشتری داشته باشد، دوام و ماندگاری بالاتری دارد و مشابه یک دندان طبیعی عمل میکند.
آشنایی با لیست قیمت روکش دندان
دنداندرد یکی از رایجترین مشکلاتی است که هر فردی در زندگی آن را تجربه کرده است. این درد به کمک درمانهای دندانپزشکی قابل تسکین است. جهت جلوگیری از پوسیدگی مجدد و خرابی دندانها، مواد و ابزارهای مختلفی در دندانپزشکی روی کار آمدند که روکش دندان یکی از معروفترین آنهاست. روکش دندان یک لایه محافظی است که آن را بر روی دندانهای شکسته و پوسیده قرار میدهند تا از آنها در برابر آسیبهای بیشتر محافظت کنند.
بیشتر بخوانید: تغییر رنگ روکش دندان
این روزها شرکتهای مختلفی به تولید روکش دندان اقدام مینمایند که هر کدام جنس، نوع و مزایای خاص خود را دارند. ازاینرو بسیاری از افراد به دنبال آشنایی با قیمت روکش دندان هستند. در ادامه مطلب به بررسی هزینه روکشهای دندان و انواع آنها پرداخته میشود:
- قیمت روکش دندان سرامیکی
روکش سرامیکی خود یکی از معروفترین انواع روکش دندان است. این نوع روکش از مادهای به نام پرسلن تولید شده و از نظر ظاهری بسیار به دندانهای طبیعی شباهت دارد. جالب است بدانید روکش دندان سرامیکی خود نیز بر اساس جنس انواع مختلفی دارند.
- روکش زیرکونیا دارای استحکام و مقاومت بالایی است.
- روکش ایماکس شفافیت بیشتر و استحکام کمتر نسبت به روکش زیرکونیا دارد.
- روکش دندان لومینیرز دارای ظرافت بسیاری است و دندانها به هنگام استفاده زیاد تراش نمیبینند.
- روکش برلیانس ظاهری شفاف و ظریف دارن.
قیمت روکش دندان سرامیکی از ۲۹۰۰ تا ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴تخمین زده میشود.
قیمت روکش دندان جلو
روکش دندان جلو به علت جایگاه مهم خود و نقش برجستهای که در زیبایی دارد، از اهمیت چندبرابری برخوردار است. ازاینرو همواره توصیه میشود برای روکش این دندانها از بهترین و باکیفیتترین برندها استفاده گردد که ظاهری مشابه دندان طبیعی دارند. قیمت روکش دندان جلو در سال ۱۴۰۴ بین ۴ تا ۶ میلیون متغیر است و عوامل مختلف از جمله نوع، برند و کیفیت در تعیین این هزینه دخیل میباشند.
بیشتر بخوانید: تفاوت روکش پی اف ام با زیرکونیا
قیمت روکش دندان یکسره
درصورتیکه فرد دارای چندین دندان پوسیده و آسیبدیده باشد توصیه میشود از روکشهای یکسره استفاده کند. هزینه این نوع روکش به تعداد دندان بستگی دارد و برای چند دندان و یا تمامی دندانها بین ۷ تا ۲۴ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ در نظر گرفته میشود. هرچه کیفیت مواد مصرف شده بیشتر باشد قیمت بیشتر خواهد شد.
قیمت روکش دندان عصبکشی شده
قیمت روکش دندان عصبکشی شده نیز باتوجهبه نوع روکش متفاوت است. درصورتیکه فرد از روکشهای زیرکونیا استفاده کند، هزینه بیشتری را بایستی بپردازد. لازم به ذکر است که در این حالت فرد بایستی هزینه عصبکشی دندان را به هزینه روکش دندان خود اضافه کند. بهطورکلی هزینه روکش دندان عصبکشی شده بین ۴ تا ۶ میلیون بدون هزینه عصبکشی درنظر گرفته شده است.
مطالعه کنید: چسباندن روکش دندان با چسب قطره ای
قیمت روکش دندان طلا
روکش دندان طلا یکی از قدیمیترین انواع روکش است. این نوع روکش به علت مقاومت و استحکام بالای خود معروف است و بیشتر برای دندانهای عقب به کار میرود. روکش طلا هزینه بالاتری نسبت به سایر انواع روکش دارد و قیمت آن متغیر است. بهطورکلی هزینه این نوع روکش دندان بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۴ تخمین زده میشود.
بیشتر بخوانید: تفاوت کامپوزیت و روکش دندان
قیمت روکش دندان ایمپلنت
استفاده از ایمپلنت میتواند جایگزین مناسبی برای دندانهای ازدسترفته باشد. ایمپلنتهای دندانی انواع متفاوتی دارند که دارای کیفیت و قیمت متفاوت هستند. استفاده از روکش بر روی ایمپلنت سبب افزایش مقاومت، استحکام، زیبایی و بهبود عملکرد آن میشود. قیمت روکش دندان ایمپلنت در سال ۱۴۰۴ از ۳ تا ۶ میلیون تومان تغییر میکند. علت تفاوت در قیمت روکش نیز به جنسهای مختلف آن بر میگردد.
هزینه چسباندن روکش دندان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟
هزینه چسباندن روکش دندان در سال ۱۴۰۴ ممکن است از ۵۰۰ هزار تومان شود و تا ۷۰۰ هزار تومان افزایش یابد. این هزینه تحتتأثیر عوامل مختلفی از جمله مهارت پزشک و موقعیت جغرافیایی کلینیک قرار میگیرد. در شرایطی که شما پس از انجام روکش دندان نیاز مجدد به چسباندن روکش داشته باشید، هزینههای بار دوم از هزینههای نخستینبار روکش کردن دندان کمتر خواهد بود.
عوامل مؤثر بر هزینه روکش دندان
عوامل مؤثر بر هزینه روکش دندان
هزینه روکش دندان تحتتأثیر عوامل متعددی قرار میگیرد که این میتواند سبب اختلاف هزینههای روکش دندان در کلینیکهای مختلف شود. برخی از مهمترین عواملی که بر قیمت روکش دندان تأثیر میگذارد عبارتاند از:
- تعداد روکش دندان
یکی از عواملی که بر هزینههای روکش دندان تأثیر میگذارد، تعداد دندانهایی است که میخواهید برای آنها از روکش استفاده کنید. بدیهی است که هرچه تعداد دندانهای روکش شده بیشتر باشد، هزینهها نیز افزایش خواهد یافت.
- تخصص پزشک
تخصص و مهارت دندانپزشک میتواند بر میزان طول عمر و ماندگاری روکش دندان تأثیر بسیاری بگذارد؛ چراکه هر اندازه پزشک مهارت بیشتری در نصب روکش دندانی داشته باشد میزان موفقیت این روش افزایش مییابد. ازاینرو، پزشکانی که مهارت و دانش بیشتری در این زمینه دارند، هزینه بیشتری برای روکش دندان دریافت میکنند.
- جنس روکش دندان
همانطور که پیشازاین به آن پرداخته شد، روکش دندان در جنسهای مختلفی وجود دارد که از نظر کیفیت و ماندگاری متفاوت هستند. بهطوریکه ارزانترین و گرانترین روکش دندان بر اساس جنس آنها طبقهبندی میگردند. روکشهایی که از جنس سرامیک و زیرکونیا هستند جزء گرانترین روکشهای دندان محسوب میشوند.
- بهرهگیری از خدمات دندانپزشکی دیجیتال
استفاده از فناوریهای روز دنیا سبب شده است تا کیفیت محصولات حوزه دندانپزشکی به طور قابلتوجهی افزایش یابد. برای طراحی و تولید روکشهای دندانی ممکن است از خدمات دندانپزشکی دیجیتال نظیر CAD-CAM استفاده شود که این میتواند با افزایش قیمت روکش دندان همراه باشد.
- هزینه درمانهای جانبی
در اغلب موارد استفاده از روکش دندان در کنار سایر درمانهای جانبی قرار میگیرد. برای مثال افراد معمولاً پس از درمان ریشه دندان (عصبکشی) و ایمپلنت نیاز به استفاده از روکش دندان پیدا میکنند. هزینه این درمانهای جانبی به طور جداگانه محاسبه شده و به هزینه روکش دندان افزوده میگردد.
هزینه روکش دندان با بیمه تأمین اجتماعی
بیمه تأمین اجتماعی اغلب هزینههای ضروری مرتبط با خدمات دندانپزشکی مثل کشیدن و پر کردن دندان را تحت پوشش خود قرار میدهد. از نظر بیمه تأمین اجتماعی استفاده از روکش دندان در اغلب موارد جزء خدمات زیبایی محسوب میشود و به همین دلیل این هزینهها را تحت پوشش قرار نمیدهد؛ بااینحال، در برخی از شرایط ممکن است این هزینهها توسط بیمه تأمین اجتماعی پرداخت شود.
مطالعه کنید: قیمت ایمپلنت کره ای
برای آن که بدانید هزینه روکش دندان تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارد یا خیر، شما باید با مدارک دندانپزشکی خود به کارشناس بیمه مراجعه کنید تا بررسیهای لازم انجام گیرد و نتیجه نهایی به شما اعلام شود.
هزینه روکش دندان با بیمه تکمیلی
بیمههای تکمیلی بر اساس سقف تعهد و نوع بیمهنامه خود ممکن است بخشی از هزینهها مرتبط با روکش دندان را بپردازند. در شرایطی که شما از سطوح بالای بیمه تکمیلی برخوردار باشید این بیمهها ممکن است تا ۸۰ درصد هزینههای روکش دندان را تحت پوشش خود قرار دهند. از طرفی، باید توجه داشته باشید که برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی جهت کاهش هزینههای روکش دندان سقف تعهد سالانه بیمه دررابطهبا خدمات دندانپزشکی نیز بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید: قیمت ایمپلنت دیجیتال
در شرایطی که هزینه روکش دندان شما از سقف تعهد سالانه فراتر برود، بیمه هزینهای بابت آن پرداخت نخواهد کرد. جالب است بدانید که حتی نوع جنس روکش دندان نیز میتواند بر میزان پوشش هزینه آن توسط بیمههای تکمیلی تأثیر بگذارد. بیمههای تکمیلی معمولاً درصد بسیاری از هزینههای روکشهای فلزی – سرامیکی را تحت پوشش خود قرار میدهند، درحالیکه میزان پوشش بیمه برای روکشهای زیرکونیایی یا تمام سرامیکی کمتر است.
جمعبندی
روکشهای دندانی مانند محافظ برای دندانهای آسیبدیده عمل میکنند و سبب افزایش مقاومت آنها نسبت به عوامل آسیبزا میشوند. به همین دلیل استفاده از روکشهای دندانی در کنار سایر خدمات دندانپزشکی مانند عصبکشی دندان و یا ایمپلنت بسیار رایج است. قیمت روکش دندان در سال ۱۴۰۴بسته به عوامل مختلفی از جمله تعداد دندان، جنس روکش، مهارت پزشک و نوع درمانهای جانبی تغییر میکند. در جدول زیر به بررسی برخی از قیمتهای روکش دندان پرداخته میشود:
سؤالات متداول
نصب روکش دندان چند جلسه طول میکشد؟
نصب روکش دندان حدود ۲ تا ۳ هفته طول میکشد و در ۲ جلسه انجام میشود.
پرداخت هزینههای روکش دندان بهصورت اقساطی ممکن است؟
برخی از کلینیکها ممکن است هزینههای روکش دندان را بهصورت اقساطی دریافت کنند.